Home Forums Pro Themes Bizlight Pro Bizlight Pro theme problems by displaying on mobile phone

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #1187
    Miriam
    Participant

    Hi,
    I have purchased your theme Bizlight Pro and on all the browser it works good.
    If I try to display it on the mobile phone (Iphone with safari) instead it presents some problems, in particulary the images on the slideshow doesn’t appear and we have to scroll down for much time in order to see the other sections (services, about, featured section).
    Can you help me?
    Thank you,
    regards
    Miriam

    #1188
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @Miriam,
    If you post your site-url then it would be great. Inspecting the problem will be easier for us.

    Thanks!

    #1441
    Miriam
    Participant

    Yes sure, the site-url is http://www.italybusinessonline.it, in particulary I have a iphone 4.

    Waiting for your reply,
    thank you in advance.
    Regards
    Miriam

    #1453
    wensolutions
    Keymaster

    Hi,

    Go to Appearance -> Customize -> Theme Options -> Custom CSS in your dashboard

    And put the following CSS code:

    @media screen and (max-width: 479px)
    .bx-viewport, .bx-wrapper {
       height: 50vh !important;
    }

    Hope this helps!

    #1697
    Miriam
    Participant

    Hi,
    thank you so much for your reply.
    I followed your suggestion but unfortunaly I have the same issue… no images on the slideshow and we have to scroll down for much time to see the other sections.
    Could you please give me other suggestion?

    Thank you in advance.
    Regards
    Miriam

    #1699
    wensolutions
    Keymaster

    Hi,

    Go to Appearance -> Customize -> Theme Options -> Custom CSS in your dashboard

    And put the following CSS code:

    
    .bx-viewport, .bx-wrapper {
        position: relative;
        width: 100%;
        height: 500px !important;
        top: 0;
        left: 0;
    }
    

    Hope this will help.

    Regards!!!

    #1701
    Miriam
    Participant

    Great!!!
    Thank you so much!!! Now it works!!!

    Thank you for your support,
    Regards
    Miriam

    #1702
    Miriam
    Participant

    Sorry, last question if you can help me… Is it possibile to adapt the images of the slideshow to display of the smart phone? Because I can see only a part of the entire image.

    Thank you again,
    regards
    Miriam

    #1732
    wensolutions
    Keymaster

    Hi,

    Try adding below CSS in Custom CSS box.

    
    .evision-slider-content {
    display: table;
    height: 100%;
    text-align: center;
    width: 100%;
    position: static;
    }
    
    .evision-slider-caption{
    display: table-cell;
    height: 100%;
    vertical-align: middle;
    width: 80%;
    }
    
    @media screen and (max-width: 767px){
    .evision-wrap-banner .bx-viewport{
      overflow: visible !important;
    }
    
    .evision-wrap-banner .bx-viewport, 
    .evision-wrap-banner .bx-wrapper,
    .evision-main-slider{
        height: auto !important;
    }
    
    .evision-slider-caption {
      width: 96%;
      padding-bottom: 10%;
      padding-top: 10%;
    }
    }
    

    Hope this will work for you.

    Regards!!!

    #1762
    Miriam
    Participant

    Thank you so much, I tried to add the css you suggested me but the images on the slideshow doesn’t appear anymore… where did I go wrong?

    #1772
    wensolutions
    Keymaster

    I see that you have other CSS codes (probably your plugins style) overriding the current slider behavior as a result above code is not working. Based on this assumption, we have generated following CSS which should now work.

    Please remove the above suggested code and try the following CSS.

    .evision-slider-content {
    display: table;
    height: 100%;
    text-align: center;
    width: 100%;
    position: static;
    }
    
    .evision-slider-caption{
    display: table-cell;
    height: 100%;
    vertical-align: middle;
    width: 80%;
    }
    
    @media screen and (max-width: 767px){
    
    .evision-wrap-banner .bx-viewport, 
    .evision-wrap-banner .bx-wrapper,
    .evision-main-slider{
        height: 50vh !important;
    }
    
    .evision-slider-caption {
      width: 96%;
      padding-bottom: 10%;
      padding-top: 10%;
    }
    }

    Make sure that you have viewed your site in safari browser in iOS devices not in Windows to verify it is working in Safari.

    Hope this helps !.

    #1781
    Miriam
    Participant

    Thank you for your support.
    Unfortunaly now I can see the images but they are too big, still not matching with the display and on the desktop display the button “click to start” is going to much up…. I confirm you that I use safari browser on ios device, can you give other suggestion?

    #1782
    Jill
    Participant

    I have the same problem as Miriam, additionally my banner images keep repeating. I have posted here before and my post has been removed. I paid $50.00 for a theme that does not work and would appreciate some help.

    Tommy

    #1809
    wensolutions
    Keymaster

    @Miriam,

    I have viewed your site in different mobile screen sizes both landscape and portrait mode still looking fine as screenshot taken from them

    320px resolution : http://prnt.sc/a8jva3 ( portrait mode )
    320px resolution : http://prntscr.com/a8jwza (landscape mode )

    368px resolution : http://prntscr.com/a8jy32 ( potraite mode )
    640px resolution : http://prntscr.com/a8jyi5 (landscape mode )

    @Jill, can you please create a new ticket where you share your current problem with your site URL, if possible ?

    We would be glad to help you in best possible way we can. There is no mechanism to delete the ticket once created in Theme Palace support forum.

    #3049
    Miriam
    Participant

    Hi,
    unfortunately I have to confirm you that I still have problem on the smart phone Apple 4 Ios 7.1.2 by using safari. I repeat you that, after I inserted your last code, the images of the slideshow are too much big for the display and the button “click to start” is going to much up.
    Please I will wait for another solution.
    Thank you,
    regards
    Miriam

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.