Home Forums Free Themes Profitmag My post is not working. It is publish but when click the thumbnail, not working

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 3 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #89360

    TAJUL RIJAL
    Participant

    my website is ringgitmalaysia.com

    i publish several post. it all comes out on the front(home) page. however, if i click the thumbnail it doesnt bring me to the post. it redirect back to the homepage.

    please advice.

    #89378

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    When we inspected your site URL, we found that the issue is related to the permalinks encode/ decode. The issue might have raised due to some modifications in the theme. If you have made any modifications to your theme, please specify so that we can inspect the issue further.

    Hope to hear from you again,

    Regards!!

    #89379

    TAJUL RIJAL
    Participant

    Thank you for answering. I havent change anything or do any modification on the theme. Tbh, the theme is perfect. It is sleek and highly customizable. is it related the new wordpress version? because this wordpress version has different writing blocks than it used to be?

    #89380

    TAJUL RIJAL
    Participant

    any suggestion of what i can do?

    #89407

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    The issue that you have reported seems to require a detailed inspection. Can you please provide us with the login credentials of your site so that we can inspect further and provide you with a clear fix?

    Please provide your credentials in the given address: wensolution@gmail.com

    Hope to hear from you soon,

    Regards!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.