Home Forums Pro Themes eVision Corporate Pro Post listed on homepage goes to wrong page for viewing

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  TrifectaPA_Admin 3 years ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #20784

    TrifectaPA_Admin
    Participant

    My website is: trifectaPA.com. On the home page in the About section are three posts. The 2nd and third link to the right page for viewing, but the first no longer does. The only thing I can think of that I changed since it once worked was I changed the way WP handles the permalinks (I should have done this before I started creating posts). When you select the first post it opens in an archive page and the URL ends in #whoweare; whereas the other two open to the blog page as they should and their URLs look right. For the life of me I cannot find how to resolve this. Please help.

    #20853

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    We have checked your website and we do not see the issue that you are explaining.
    Please let us know if the issue still exists or you have any other issues.

    Best regards.

    #20897

    TrifectaPA_Admin
    Participant

    Homepage–About Section–select the first post, “Who we Are” the post opens in an odd page; plus, the url ends in #whoweare. Homepage–About Section–select the “What we do” post, it opens in the right blog page. The first one used to.

    #20902

    TrifectaPA_Admin
    Participant

    for some reason the page is rendered through the archive.php and not the single.php like the other two. What happened?

    #20906

    TrifectaPA_Admin
    Participant

    Wow–Resolved. I changed the permalink assigned to that post and it is now rendered by the single.php.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.