Home Forums Pro Themes Profitmag Pro Problem in Setting up

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #23182

    Just installed the Profitmag Pro but having difficulties to navigate to the other set-up as detailed in the http://themepalace.com/theme-instructions/profitmag-pro/. That is when I Appearance/Customise/Theme Options, a new screen appeared with Edit Add Facebook Like, which I don’t understand and won’t (see the link: http://www.capitalmarketsinafrica.com/wp-admin/customize.php?theme=profitmag-pro&return=%2Fwp-admin%2Fthemes.php

    Can you assist on how to resolve this, please?

    #23183
    wensolutions
    Keymaster

    @CapitalMarketsAfrica, could you please let us know which particular section are you trying to configure and having problem with ? We are bit unclear on the scenario above.

    Looking forward to your response.

    #23184

    I can’t configure any of the Theme Options. For instance, to header setting via Appearance / Customize / Theme Options / Header, this page apprear:http://www.capitalmarketsinafrica.com/wp-admin/customize.php?return=%2Fwp-admin%2F&autofocus%5Bcontrol%5D=header_image

    Note, I was using Profitmag free version before, so decided to upgrade to Pro version. The site is reverted to the free edition, because of the issue with the Pro.

    #23190
    wensolutions
    Keymaster

    Can you confirm the following options are pre-setup

    1. Appearance -> Customize -> Static Front Page and select a Front Page and Posts page. Then [Save]
    2. Appearance -> Customize -> Theme Options -> Header, Footer, General, Home Page Blocks etc section will now work after #1 option is set.

    Also Pro theme itself has no any functional errors and bugs as far as new version has also released some days back. If changes being saved are not saved and / or not reflected in the preview screen or frontpage then it could probably because of some plugin conflict.

    Make sure you verify it by deactivating and activating each plugins one by one.

    If still the problem exists, kindly write us back.

    #23194

    I had deactivated all the Plugins, but I am still having the problem.

    #23214
    wensolutions
    Keymaster

    We understand that its still going harder to go straight to the problem. Can you please show it through screenshot ? Try to explain in much detail so that we could particularly write you the solution back ? Let us inform you that theme does not have any know bugs and errors and running fine under normal installations and setup. So there could be some exceptional things that are causing this issue and we are more concerned to assist you on this matter.

    The admin customizer that you have provided in #23184 is not accessible (only accessible for logged in user / admin) so we can’t verify that from browser.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.