Home Forums Pro Themes eVision Corporate Pro Problem with ET Services fa-icons

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #7911
    kruglov.evgen
    Participant

    Hello! Fa-icons are not displayed so as demo template. Screenshot: http://prntscr.com/b4opzt
    Thank You!

    #7930
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @kruglov.evgen

    Similar kind of issue has been discussed here http://themepalace.com/topic/date-author-in-posts/
    In above thread you will find this issue discussed just below after 7th conversation.
    Hope this will solve your issue.

    If still you are having problem let us know.
    We will be glad to solve your issue.

    Regards!!!

    #7931
    kruglov.evgen
    Participant

    Solution has been found. I give an example look like the icon on my site and how the demo site.

    My site – http://prntscr.com/b4zz3r
    Demo site – http://prntscr.com/b4zzg5

    Thanks!

    #7932
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @kruglov.evgen

    Can you please post your site URL so that I can inspect your site and provide you with some possible solutions.

    Regards!!

    #7933
    kruglov.evgen
    Participant

    vpkservice.com.ua

    #7934
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @kruglov.evgen

    To make the services section icon circle visible you need to follow the steps below carefully.
    You need to look into folder named plugins / etdashboard / inc / service /
    you will find widget-service.php file.
    In this file find below start and ending lines and copy and paste below code in that section.

    <div class="single-circle-icon">
    	<span>
    		<a href="javascript:void(0)">
     		<?php
    			$etdashboard_service_icon = get_post_meta( get_the_ID(), 'service-icon', true );
    			if( empty( $etdashboard_service_icon ) ) {
           				$etdashboard_service_icon = 'fa-user';
       			}
     				echo '<i class="fa '.esc_attr( $etdashboard_service_icon ).' fa-3x"></i>';
         		 ?>
          		</a>
           </span>
    </div>

    Hope this will do the trick.
    Let me know how it goes.

    Best Regards!!!

    #7935
    kruglov.evgen
    Participant

    I’m sorry, made changes to a file on a slightly different location. Now everything is working, thank you very much!

    #8111
    wensolutions
    Keymaster

    No problem, glad to you!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.