Home Forums Plugins WEN Logo Slider Slider is not working?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 1 year, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #56278

    wordtodo
    Participant

    Hi. I installed wen-logo-slider following your directions on construction base. Uploaded some images. Put the [WLS id=”733″] code it generated into the page I wanted to see the slide images on my frontpage just like yours. http://www.verzuimcontact.nl

    But nothing appears to be happening.

    I saw a mention that the plugin is based on “Owl Carousel.” Is that something else I need to install? (I tried and it didn’t do anything)

    The plug-in also generated some code to add to a theme. I tried putting it into my page.php and functions.php and that didn’t appear to have any effect either.

    Is there something simple I’m missing or is this just a programming task that I’m don’t know enough to handle? Several reviews said it was simple, so I thought this was going to be easy.

    Thanks for any help…..

    https://wordpress.org/plugins/wen-logo-slider/

    #56456

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @wordtodo,

    When we tried to access your site to inspect the issue further we could not access as the access was denied so we could figured out the issue .

    For you information Construction base does not recommended WEN Logo slider . However when we checked the plugin with the theme it is working absolutely fine .

    To display the slider directly in the front page you can place the short code in the contain edit section of the page that you have chose to display the front page from Admin Panel > Appearance > Customize > Static Front Page .

    And to inspect the issue we require the access to your site so please provide the access .

    Best Regards!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.