Home Forums Pro Themes Bizlight Pro Sticky Nav

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #5625
    Anthony
    Participant

    Hi,

    Not sure what happened. Came in this morning and main nav is no longer fixed to the top. I’m not sure if something automatically updated and broke it. http://66.147.244.96/~bridgga7/ Thank you

    #5627
    Anthony
    Participant

    Also, for some reason it still says my API license key is not active. When I try to activate it I get an error saying to deactivate my current one to activate a new one, and that it failed to connect to API server. Thanks in advance.

    #5670
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @anthony,
    How are you doing?
    I tested your site and found that it is updated to WordPress new verion 4.5. There is currently a known issue with WordPress 4.5. For the time being, you can try to put the following code in your child theme’s functions.php file.

    if (!is_admin()) {
      		wp_deregister_script('jquery');
    		wp_register_script('jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"), false, '1.11.3');
    		wp_enqueue_script('jquery');
    }

    Here are some guides in case you haven’t made Child theme before:

    Tutorial 1
    Tutorial 2

    Note: As WordPress fixes the issue, you can remove the above code.

    Hope this helps to resolve your issues.
    Thanks

    #5671
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @anthony,
    Regarding the API license key query, can you please fill the following form and send us the message?
    http://themepalace.com/update-key-support/

    Thanks

    #5923
    Anthony
    Participant

    Hi Guys!

    Thanks for the help. Registering the different jquery version worked. Hope all is well over there. Site is starting to come along.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.