Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Adding linkable text to the Testimonial Frontpage Section #57316

    ANorwood
    Participant

    That worked perfectly with a little css adjustment after.
    Thanks for the assistance!

    in reply to: Adding linkable text to the Testimonial Frontpage Section #57202

    ANorwood
    Participant

    Thanks for the help, but I was looking for something slightly different.
    I already have a child theme.
    What I wanted to link it the word “TESTIMONIALS” (which is what I have for the Testimonial Section Main Title) to a separate page that has other testimonials on it.
    I do not need each individual testimonial to link to it’s post page.

    I tried a few things and got it partially working, but must be missing something somewhere.

    Could you give some further guidance?
    Thanks!

    in reply to: Blog Section Columns #41915

    ANorwood
    Participant

    Thank you.

    in reply to: Social Media Icons not showing #25275

    ANorwood
    Participant

    I just realized that I am using a different theme for this website. Sorry, and thanks for the help.

    in reply to: Footer not showing #4338

    ANorwood
    Participant

    I already tried deactivating all plugins earlier, and still no luck.
    Here is a link to a page where you can see the screenshot.

    in reply to: Footer not showing #4319

    ANorwood
    Participant

    I already had ‘saved and published’. It is still not working.
    Anything else I should be looking at?

    in reply to: Footer not showing #4264

    ANorwood
    Participant

    Thanks for the suggestions, but the theme options are already set to show 4.
    Here is the url if you could please take a look and point me in the right direction to fix this: http://innovatedirectmail.com/TestSandbox3
    Thanks!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)