Home Forums Free Themes Blog Lover Blog lover Homepage

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 3 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #98892

    mcvs
    Participant

    Hi,

    When I setup the homepage as a static page, nothing appear between the navigation part and the footer.
    I tried to setup the static page via wordpress settings or via the theme customize but it doesn’t work.

    Have you an idea what going on and why my static page doesn’t show on my homepage
    Thanks

    #98909

    wensolutions
    Keymaster

    Hello

    Please make sure that you have assigned the pages on Homepage and Blog page by going to, Admin Panel > Appearance > Customize > Homepage settings and set up the frontpage.

    Screenshot : https://prnt.sc/nvvw0p

    Also, refer to the given link for detailed documentation on how to setup the theme : https://themepalace.com/instructions/themes/blog-lover/

    Hope this helps

    Regards!

    #98918

    mcvs
    Participant

    Thanks for you reply,

    I have done what you said : I create a first Page with an image and some text which will be my homepage then I create another page with nothing in it. Then I setup the first one on the homepage then the second one on the post page.
    I saved the config and it works but then I refreshed my homepage and I get again the same as before i.e nothing between the navigation part and the footer. Everything desapeared

    I have also set on disabled all the banner slider,latest news,featured,video,recent post and
    hero slider

    On your screenshot you wrote assign blog page her… I can’t read the rest maybe it is important

    https://prnt.sc/nvwf3c

    I don’t understand why it doesn’t work…

    #99252

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Please post your site URL so that we can inspect the issue further?

    Thank you.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.