Home Forums Pro Themes Kids Education Pro Features column 2 won't pull from page

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 1 week, 4 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #98716

    Sabrina Adair
    Participant

    IN the features section, the paragraph on the home page is supposed to pull from the page it links too but it won’t pull the information from the page I created. It still says the original word jargon. Is there a way to fix this?

    #98737

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @enablingadaptations,

    When we tested the issue on our side, the section is working fine. The pages that we selected displays the information properly.

    http://prntscr.com/nupkec

    So make sure you have chosen the pages that have content in it. The content comes from the content area of the page edit screen.

    Screenshot:
    https://prnt.sc/nupl5w

    Also if you select the category option then the content from the post will be there.

    If this does not resolve the issue then please post your site URL so that we can inspect the issue further and help you.

    Thank you.

    #98766

    Sabrina Adair
    Participant

    I tried what you said but it still doesn’t work. My website is http://www.enablingadaptations.com It is the middle column .

    I even created another page and tried that. It still has the same words on it.

    Thanks

    #98800

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @enablingapdaptations,

    Thank you for the URL.

    When we inspected your site URL, we found that the section is working absolutely fine as you can see in the screenshot below:

    https://prnt.sc/nv8l4j
    http://prntscr.com/nv8lcx

    So hope everything is working fine.

    Thank you.

    #98844

    Sabrina Adair
    Participant

    Column one works great but the middle column doesn’t work well. The one title Skootle Box. The words come out as Chocolate… but I have other words in my page. Can you please look at column 2

    http://www.enablingadaptations.com

    Thanks so much.

    Sabrina

    #98876

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @enablingapdaptations,

    When we inspected your site URL, we found the home page is without any content as you can see in the screenshot below:

    http://prntscr.com/nvpi9i

    So, please resolve the issue and let us know so that we can inspect the issue further.

    Hoping to hear from you soon.

    Thank you.

    #98877

    Sabrina Adair
    Participant

    Sorry it is fixed now. When I was trying to work on it earlier to fix the problem, i forgot to hit the publish button. I still can’t get the skootle box in the second column to not say chocolate bars.

    Thanks

    #101458

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Does the problem still persist?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.