Home Forums Free Themes Signify Music Dark How to use the Sticky Playlist

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #195053
    pb404
    Participant

    There are no instructions for how to use the sticky playlist. In the theme settings there is a place to specify a page to use with the sticky playlist but what is supposed to go on the page I specified? I inserted an audio block but it doesn’t look or function the same as the demo.

    Thank you very much!

    #195064
    Psink
    Keymaster

    Could you please provide us with some reference screenshots of how you added the playlist to the page?

    Here is the screen record on how the playlist should added
    https://www.awesomescreenshot.com/video/24762047?key=ac30bd0128925c48a93c673e1f232431

    #195069
    pb404
    Participant

    I think I figured it out, the issue may be with my page editor. I don’t have the same view that you have in the screen recording you posted. Mine is block based. If I go into CODE EDITOR view and enter [playlist ids=""] then exit CODE EDITOR back to VISUAL EDITOR it now shows a media icon and says NO ITEMS FOUND but if I highlight the block there is a new icon that is labeled ADD MEDIA which allows me to create the playlist and add my MP3s.

    #195067
    pb404
    Participant

    Thank you for your reply. I have all of the settings correct with the sticky playlist in the Theme. The part I wasn’t sure about was the short code you used [playlist ids="821,2287,2377,2376] I’ve uploaded a few mp3s to my Media, but I don’t see any associated id numbers or anything. Where are you getting the id numbers from?

    Thank you!

    #195074
    Psink
    Keymaster

    Please follow the screen record to get the IDs of the media
    https://www.awesomescreenshot.com/video/24792428?key=2812dd814a0c8de8d9eff67492347438

    This time it will not show No media item found

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by Psink.
    #195077
    pb404
    Participant

    Thank you for all of your help I have it working now.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.