Home Forums Pro Themes Photo Perfect Pro Menus quit working, when I click on the page it just gives a blank page with X

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #142359
    Rick Moyer
    Participant

    My menus quit working correctly on this theme. I get the front page http://www.roylowrywatercolors.com but when I click on the menu it brings up the list of pages. THEN when I click on a page it simply goes black with an x at the bottom. HELP! I need it to work correctly.

    #142436
    Psink
    Keymaster

    Hello @Rick Moyer

    I found the menu style on your site and the actual menu style of the theme is totally different. I guess someone has edited the code in theme for the menu to make something different looks. I see the codes that I found on your site for the menu are totally different from the actual code. So we have no idea why the background turns black, it must be due to the issue in javascript.

    We recommend you not to edit the code of the theme. Please contact the person who ever adds extra code into the theme to fix this issue.

    Regards,
    Psink

    #142475
    Rick Moyer
    Participant

    Thank you for your response. I appreciate it. I am the person that works on the site, and I don’t ever remember changing the code. :(. Is there a way to reset it without losing my content? I upgraded to pro.

    I don’t know how to tell what code was added.

    #142509
    Psink
    Keymaster

    Hello @Rick

    If you have a backup of fresh photo perfect pro theme. Delete the theme and re-upload a fresh one

    Regards,
    Psink

    • This reply was modified 2 weeks ago by Psink.
    #142549
    Rick Moyer
    Participant

    Ok, I’ll try that tonight. Thanks so much.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.