Home Forums Free Themes Construction Base Problems with a widget, button and accordion widget

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #93719

    aguassb
    Participant

    Dear theme provider,
    > I am experiencing problems with theme construction base. I have a few
    > widgets to make easy the UX and now they are not loading making the
    > website looks incomplete and with a few posible interactions to the
    > user;the domain is aguassb.com one it is an accordion widget and the
    > other a button widget. They were working normally until last weeek. I
    > contacted my hosting provider Bluehost and after double check
    > everything they said to contact the theme provider for further
    > troubleshoot as the server It is working correctly.
    >
    > I need the problem solved urgently as I can send traffic from adds to
    > the website.
    >
    >
    > Looking forward to hear from you.
    >
    > Thank you in advance.
    >
    > Regards.

    #93853

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @aguassab,

    When we tried to inspect your site URL, we found that the site is down. So can you please fix the site and let us know so that we can inspect the issue further.

    Also can you please explain the issue further so that we can understand the issue properly and help you.

    Additionally, the issue may have caused due to the third party plugin conflict. So please deactivate the plugin one by one and verify the issue.

    Hoping to hear from you soon

    Thank you.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.