Home Forums Pro Themes Kids Education Pro Testimonials

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #117103
    Virginia Humphrey
    Participant

    I have TP Education active. I have added testimonials and published them. For the website, when I go to Sections- testimonial, I select “static Frontpage,” but the only content type is “demo” I do not have an option to select “testimonial post.”

    #117115
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    The process is to add the TP Education plugin and to add testimonials. Also, make sure you publish the testimonials. After you get back to the customizing, you can see ‘testimonial posts’ as dropdown in the testimonial section following the path Admin Panel > Appearance > Customize > Section > Testimonial .

    https://prnt.sc/r7r261

    Also can you please provide us your site URL.

    If the issue still persist, get back to us.

    Thank you.

    #117442
    Virginia Humphrey
    Participant

    As I mentioned in my first post. I have TP Education active. I have added testimonials and published them, but I do not have a “testimonial post” option, only Demo.

    My URL is http://www.candycow.net.

    #117451
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    When we inspected your site URL, we found that the testimonial is not added/assigned in the section.

    To inspect further, can you please provide us your login detail so that we can provide you precisely fix.

    Provide your login detail at wensolution[at]gmail.com

    Regards.

    #117606
    Virginia Humphrey
    Participant

    No. I couldn’t make it live because it was only showing demo and I didn’t want the stock stuff showing to the public. you need me to send you my WP login?

    #117611
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Yes please provide your login detail at ‘ wensolution[at]gmail.com ‘ so that we can access your admin dashboard and inspect the issue.

    Regards.

    #118523
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Thank you for the login details you provided.

    The issue is found on our side too. We will release the update fixing the issue in the next update and will let you know.

    Regards.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.