Home Forums Pro Themes Travel Eye Pro Header image missing in Travel Gem Pro

Tagged: , ,

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  wensolutions 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #99418

    Paul Spillman
    Participant

    Created a new page, selected “page builders” in the template but no header image, and no real instructions on how you get it back on that page.

    #99447

    wensolutions
    Keymaster

    Hello

    Actually we are not quite clear if you are using Travel Eye Pro or Travel Gem Pro and hence, are not very sure which theme instruction you are following.

    Also, the header image option is available in the customizer section of the theme. You can get the option by going to, Admin Panel > Appearance > Customize > Header Image.

    Screenshot : https://prnt.sc/nyof7f

    Can you please provide us a clear description of your issue so that we can inspect the issue further?

    Hope to hear from you soon.

    Regards!

    #99451

    Paul Spillman
    Participant

    If you had a category for Travel Gem Pro I could log it under that one, but as you don’t on the “Support” forum I cannot and had to log in under another theme

    So for clarification is for the Travel Gem Pro theme.

    We know how to add a header image, as pointed out in teh post, the issue is, we have added new header images in teh sizes suggested but the justify to teh left and are not central leaving a grey backing on teh right.

    If I could add a screen shot on this stupid “support” forum I would be able to show you

    #99463

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @ paulo_232,

    We would like to apologize for the trouble.

    You can provide us the link of the screenshot as well by taking the screenshot using the tool like light shot:

    https://app.prntscr.com/en/index.html

    Until and unless we see the exact issue we cannot provide the precise CSS fix.

    Thank you.

    #99464

    Paul Spillman
    Participant
    #99469

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @paulo_232,

    The issue has raised due to the image that you have used in the header. To make the image perfectly fit in the header, use the image size as mentioned below:

    1350X360 px

    This should resolve the issue.

    Thank you.

    #99472

    Paul Spillman
    Participant

    Unfortunately not, see http://prntscr.com/nysns2 using 1350X360px as suggested

    Why does it also tell you in the header section to use image sizes of 1920 x 500px see http://prntscr.com/nysod8

    The default banner used in the Theme is 1920 × 475px, which if I upload that size we get http://prntscr.com/nyssak so which size is right?

    #99476

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @paulo_232,

    We would like to apologize for all the trouble.

    Can you please provide your URL for the further inspection in the email below so that we can properly inspect the issue further?

    Email: wptravel.io[at]gmail.com

    Hoping to hear from you soon.

    Thank you.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.