Home Forums Pro Themes Photo Fusion Pro problems with the customizer of the theme

This topic contains 23 replies, has 2 voices, and was last updated by  Cristina 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #93376

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Since we could not properly figure out the issue, can you provide the video or screen record of the explaining the issue properly so that we can be specific to the problem and help you?

    Thank you.

    #93378

    Cristina
    Participant

    Good morning
    to this link you find the video with the problem.
    Thank you

    https://drive.google.com/file/d/1nmYcGZDFMziJL7KARsxRRxDWuuczqJWi/view?usp=sharing

    #93447

    Cristina
    Participant

    Hello
    did you find a solution for the problem?
    Thank you
    Cristina

    #93455

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @cristina,

    Our developer team is looking for the issue. We will inform you once we figured out the issue.

    Hoping for your co-operations.

    Thank you.

    #93687

    Cristina
    Participant

    Hi support team,
    do you have the solution for this problem? In the coming days I would like to make the new site visible to everyone.
    Thank you very much for your cooperation
    Cristina

    #93710

    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    The issue is still under fixing process and we will let you know as soon as the issue is fixed.

    Hoping for your kind co-operations,

    Best Regards!!

    #94322

    Cristina
    Participant

    hello support team
    Do you have any news for me?
    Can you give me a time to solve the problem?
    I can’t put the site visible if it’s not solved.
    regards
    Cristina

    #94360

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @cristina,

    We would like to apologize for all the trouble but when we tested theme in our side the gallery section at the front page is working fine. The gallery template also shows at most 8 posts and also is working fine.

    Please refer to below given screen record for proper info:
    https://www.useloom.com/share/454d99b559ba4bddbd05b25a384b4a8d

    Also according to our developer, the mentioned issue is not an issue. As you can see it’s a gallery page with filter option. When you select categories for gallery page, eight posts from selected categories will be shown. As you click on load more button, more posts will append in the list. Therefore until all the posts from the selected categories are loaded, Load more button will be visible.

    Hope this clears the confusion.

    Thank you.

    #94424

    Cristina
    Participant

    Hello
    I don’t think you understood the problem.
    Did you see the video I sent you? The gallery page does not open previews in all categories. This happens on the English and Italian websites. To show previews of some categories I am obliged to click on “Load More”.
    I am again attaching the video link:

    https://drive.google.com/file/d/1nmYcGZDFMziJL7KARsxRRxDWuuczqJWi/view?usp=sharing

    Honestly, I’m very sorry for buying a theme that doesn’t work well.
    Too many problems!

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)

You must be logged in to reply to this topic.