Home Forums Free Themes Graduate Version 1.5.3 – Broken??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #113912
    yetiboy
    Participant

    Site auto-updated to 1.5.3 yesterday, now nothing shows up on the main page except the title and a dropdown menu to choose between post categories (which doesn’t do anything when changing because there are no posts that show up).

    Is there a way to downgrade versions??

    #113957
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Regarding your query on the front page setting, after you updated to the recent version of the theme you don’t need to set up the front page again. It remains as it is and only the new updates are updated. So the issue might have occurred due to the third-party plugin.

    Please provide your site URL so that we can help you figure out the main issue. Also once uninstall the plugins to inspect which plugin might have created such issue.

    Regards.

    #114010
    yetiboy
    Participant

    I don’t know what changed, but I downgraded to 1.5.2 yesterday and everything worked perfectly again. Overnight the site auto-updated again (thought I’d blocked it but didn’t work), and it works fine this time. No plugins updated in that time. Must have just been an error when the first update ran.

    #114087
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @yetiboy,

    Yes, during the previous update, some files may have been left out for the update which might have created the issue.

    Hope everything is fine now.

    Let us know if you have any queries further.

    Thank you.

    #114566
    ayesha600
    Participant

    Hello. I am facing almost similar problem. Only my home page opens up. and after that nothing shows up. what should i do now?? do guide me as early as possible. my website is as follows:
    https://eduinfo19.com

    #114588
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @AYESHA600,

    We inspected the site URL that you provided, the issue might have raised because of the third-party plugins you used. Everything is working fine on our side with the latest version of the theme. Once deactivate the plugins one by one and if the issue still appears then please send the specific screenshot marking the issue.

    Hope this helps.

    If you have further queries, let us know.

    Thank you.

    #114595
    ayesha600
    Participant

    I have tried deactivating all my plugins but problem is still there. only home page opens up and whenever i try to open any other category, which have many articles in them, it seems that there is nothing in any of those categories.
    you asked for screenshot, but i don’t see any option for attaching my screenshot in here.

    #114600
    wensolutions
    Keymaster

    Hello,

    Can you please once verify the issue by performing the following activities?

    1. Check whether you have updated your theme to the latest version or not?
    2. Please once save the setting by going to Setting > Permalink Setting > Save Setting.
    3. Make sure that you have assigned the articles to the categories you want to display.

    Also, make sure that you havenot made any code customization.

    Further, you can use lightshot to send the screenshot by referring following link:

    https://app.prntscr.com/en/download.html

    screenshot
    https://prnt.sc/qrq32z

    If issue still persist, let us know.

    Thank you.

    #114621
    yetiboy
    Participant

    Try rolling back to 1.5.2 and updating again. Something may have screwed up on the initial update, I’m pretty sure that’s what happened to me. Just go to the download page for Graduate and manually change the download link from 1.5.3 to 1.5.2, it’ll download the older version for you. Install that one, then try updating to 1.5.3 again.

    #114685
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @YETIBOY,

    Thank you very much for your suggestion.

    Hope it will work for the respective user.

    Regards.

    #114751
    ayesha600
    Participant

    @Yetiboy, i didnt found any roll back option. kindly guide me

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by ayesha600.
    #114754
    yetiboy
    Participant

    Did you do what I suggested in reply #114621?

    #114759
    ayesha600
    Participant

    @WenSolutions, I have checked all the things you mentioned above. but all settings are working fine. If i change my theme, everything is fine with any other theme. All the problem is in Graduate theme.

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by ayesha600.
    #114760
    ayesha600
    Participant

    @Yetiboy Yes i visited download theme but roll back option is not in there

    #114897
    wensolutions
    Keymaster

    Hello @AYESHA600,

    Please provide us your login detail so that we can help you with the issue you are facing. You can provide your details in wensolution[at]gmail.com.

    Regards.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.