Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Featured image #14781

    ryanbit
    Participant

    worked like a charm! Thank you!

    in reply to: Mobile Menu not working #14599

    ryanbit
    Participant

    HI, I purchased the pro version. Can you check my account to make sure I wasn’t charged twice. Thank you

    in reply to: Mobile Menu not working #14340

    ryanbit
    Participant

    Thanks for taking a look. I was able to fix my mobile menu by changing “display:” to “block”.

    What is the best way to change all the orange colors to the blue I want to use?

    in reply to: Mobile Menu not working #14272

    ryanbit
    Participant

    Thanks, I activated it. Everything is still orange though. and the mobile menu still isnt working.

    in reply to: Mobile Menu not working #14267

    ryanbit
    Participant

    Hi,

    I decided to start with a fresh child theme to avoid problems. But there’s still a problem.

    All I changed in the child theme is the orange color throughout. And it changes the color alright, but my mobile menu disappears for some reason when I save the child theme.

    I’ve updated to the new version of wen associate and tried uploading the css under the customize section but thats not working either. Please help, THanks
    Ryan

    in reply to: Mobile Menu not working #14056

    ryanbit
    Participant

    Well I’m pretty sure it’s the custom css plugin. I probably have some custom css in there somewhere that is preventing my mobile experience from happening. The worst part is that I don’t know where to start looking for the problem… 🙁

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13802

    ryanbit
    Participant

    That worked great. I saw that before and tried to fix it but it wasn’t working for me. It is now! THanks!

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13773

    ryanbit
    Participant

    As you can see, the title “Design Consultation” does not show up on the website. However it does show in my wordpress editor.

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13766

    ryanbit
    Participant

    I added that css and it moved the down arrow but not the text. It’s still off-center.

    Here’s a couple pictures to explain what’s happening with my other query. I’ve uploaded them to my website temporarily;

    image 1

    image 2

    Thank you

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13700

    ryanbit
    Participant

    And I believe the problem I was having earlier was with my <h2> “Heading 2” setting. Anything I assign to that doesn’t show up.
    Best regards

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13699

    ryanbit
    Participant

    Thanks, now if I could just center that text inside of the menu block. Right now it seems to be aligned to the right.

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13694

    ryanbit
    Participant

    That sounds great, I just updated with the css you gave me so it should be live.

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13690

    ryanbit
    Participant

    Thanks but that didn’t work.

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13681

    ryanbit
    Participant

    Thank you sir, or ma’am,

    I did what you said, and it only occurs (the menu title “about” becomes misaligned) when I connect to my Jetpack plugin. What do I do?

    Other problem: When I”m editing a page and create an h2 heading style on the top of my page I can see it. When I update the site, the h2 heading text is not there.

    Thanks

    in reply to: Setting up main widget and Main content area #13617

    ryanbit
    Participant

    Thanks @wensolutions for your quick response! Great service!

    I understand how to use the widget for the main content now, so that’s working. However I’ve updated to the new version and my alignment issue is still there.

    And yes, in the future I may need to upgrade to pro. Also, having some trouble with my formatted heading text within the page not showing up on a couple pages.

    Cheers and thanks for your time.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)