Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: problems with the customizer of the theme #94424
    Cristina
    Participant

    Hello
    I don’t think you understood the problem.
    Did you see the video I sent you? The gallery page does not open previews in all categories. This happens on the English and Italian websites. To show previews of some categories I am obliged to click on “Load More”.
    I am again attaching the video link:

    https://drive.google.com/file/d/1nmYcGZDFMziJL7KARsxRRxDWuuczqJWi/view?usp=sharing

    Honestly, I’m very sorry for buying a theme that doesn’t work well.
    Too many problems!

    in reply to: problems with the customizer of the theme #94322
    Cristina
    Participant

    hello support team
    Do you have any news for me?
    Can you give me a time to solve the problem?
    I can’t put the site visible if it’s not solved.
    regards
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93687
    Cristina
    Participant

    Hi support team,
    do you have the solution for this problem? In the coming days I would like to make the new site visible to everyone.
    Thank you very much for your cooperation
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93447
    Cristina
    Participant

    Hello
    did you find a solution for the problem?
    Thank you
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93378
    Cristina
    Participant

    Good morning
    to this link you find the video with the problem.
    Thank you

    https://drive.google.com/file/d/1nmYcGZDFMziJL7KARsxRRxDWuuczqJWi/view?usp=sharing

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93353
    Cristina
    Participant

    Hi support team,
    I send you the new login credentials by email.
    I selected the correct language and now it works.
    But there is always a problem on the gallery page.
    If you click on gallery and click on the categories where there is “Load more”, sometimes it doesn’t open anything. If the page is empty, to see the article you must always click on “Load more”. The problem alternates today it does it up to “aerial photography” while yesterday the problem was on “evets”.

    In a previous post you wrote to me:
    “It is because you can show at most 16 posts. That is why no post is displayed on your last category.”
    I have deleted and uploaded a post by category and on the home the problem is solved. But in the gallery no.
    I don’t know if I explained you well.
    Best regards
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93203
    Cristina
    Participant

    Ok.
    However, if you click on “gallery” and then on “Load more” on the site in Italian the English site posts also appear.
    I do not understand why.
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #93141
    Cristina
    Participant

    Hi support team
    I updated the theme but this modification that you did does not work well.
    If I click on the “gallery page” and click on “people” I don’t see the article with a photo gallery called “Portrait”.
    Even the mobile version does not work.

    Also on the home page there is the same problem as on the gallery page.
    If you click on the People category, under the description of “My last job”, it doesn’t show me the uploaded article.
    You can control?
    Best regards
    Cristina

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by Cristina.
    in reply to: problems with the customizer of the theme #93051
    Cristina
    Participant

    Hi support team
    I wait to know when the solution will be ready.
    I also have another question.
    In the text of the “My Lastest Works” section I would like to send words on another line but I can’t even place the command <br>. This command is inserted into the home. How can I do?
    Best regards
    Cristina

    in reply to: problems with the customizer of the theme #92866
    Cristina
    Participant

    ok
    I write to WPML support.
    Have you solved the post problem?

    in reply to: problems with the customizer of the theme #92855
    Cristina
    Participant

    Hello support team,

    I sent the details by email
    Thank you
    best regards

    in reply to: problems with the customizer of the theme #92813
    Cristina
    Participant

    Hello support!
    I bought the WPML plug-in to make the site in two languages because polylang had problems.
    I can not translate some parts of the site into customize.
    The portfolio section where “My Latest work” is written remains in one language.
    I can not translate the contact section.

    I also have a problem with the gallery. If I click on a category and the post I uploaded is on the second page of the gallery (http://www.krinaphoto.com/krina/gallery/page/2/) it does not show it to me. I must first click on page 2 and then on “Entertainment”. It does not work well! If you click on a category, you must search all the pages. Can you help me?
    best regards

    Cristina

    in reply to: problems with translation #90838
    Cristina
    Participant

    Hello
    We followed the instructions in the link, but it does not work. The customizable set can not be translated and the links to the gallery still do not work.
    Can you seal a free plugin to have the site in two languages?
    best regards

    in reply to: problems with translation #90670
    Cristina
    Participant

    Sorry,
    I add a new message because I can not change the post.
    On the site in Italian, if you click on the gallery and the categories do not recognize the uploaded and translated articles.
    Why does not connection to the portfolio work? It works only on the site in English.
    Find the screenshot at this link

    https://drive.google.com/file/d/1tgNS6M0dHr0PaJlTNM3IqkSEcEEwbNrv/view?usp=sharing

    best regards
    Cristina

    in reply to: problems with translation #90664
    Cristina
    Participant

    Also I have a problem on the home of the site in Italian. I can not connect the galleries to the translated pages. If I click on customize, I do not have the option to customize the two languages. How can I do?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)