Home Forums Free Themes WEN Associate Lose navbar features when upgrading from 1.4

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  wensolutions 2 years, 9 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #11872

    rrcorsi
    Participant

    Hi! I have proficiently built my legal firm’s website using your excellent Wen Associate Free theme.
    By the time I installed wordpress, current version was 1.4
    Everything was and is working correctly save that I cannot ever upgrade the theme. If i do it, I lose every navigation feature in the upper bar, which would only show a “Home” and a (duplicate) “welcome” page, with no other (neither main nor depending) pages…
    Up to this moment I couldn’t find any workaround and the only way for me to restore navigation bar efficiency is to roll back to 1.4 by entirely replacing the /wp-content/themes/wen-associate folder with the elder build.
    This makes me clueless as I am forced to skip every feature and security update you provide with the upgrades.
    Can you help me to locate and possibly solve the issue?

    Please note that:
    1) site is https://www.studiocorsivestrini.it (Italian language);
    2) I made some minor changes to the css, mainly changing the orange grade and removing the theme ID in the footer (but I guess this is irrelevant as I haven’t made a child theme yet, thus every upgrade resets style.css as you deliver it);
    3) I submitted the issue, concerning upgrade from 1.4 to 1.5, 3 months ago to WP forum here:
    https://wordpress.org/support/topic/15-menu-bar-and-page-issues
    I decided to stand by hoping that further upgrade could resolve but no luck.

    Thanks in advance for your help, if you need any screenshot or even vidcap I can provide it.

    rrcorsi

    #11898

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @rrcorsi

    As seeing you previous replies on .org as well as on here and analyzing your overall issue by seeing your replies we might need to look at you back-end/Admin Panel for some possible solution.
    So would you mind sending your back-end credentials as well as your vidcap at support[at]wensolutions.com

    Waiting for your reply.

    Regards!!!

    #11940

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @rrcorsi

    Thanks for you backend credential.
    And as far we have checked your backend you have not managed the Menu Location that’s why your menu is disappearing in updates.
    First you need to go Admin Panel / Appearance / Menus and add items to menu(navbar) as shown in below image.
    menu

    And then you need to manage its location as shown in below image.
    menu-location
    Now you can update and your menu will not be distorted.

    Hope this will help to resolve your issue.
    Let us know if any confusion.

    Regards!!!!

    #11958

    rrcorsi
    Participant

    Thanks for your support!
    Everything went at its own place and 1.7 runs now seamlessly on my site!

    Best regards, keep up the great job
    rrcorsi

    #11960

    wensolutions
    Keymaster

    Hello @omaragp

    Nice to know that the problem has been solved. If there are any further query, then, please feel free to post them.

    We will really appreciate if you could help us too by rating our theme in WordPress repo here:-
    https://wordpress.org/support/view/theme-reviews/wen-associate

    Wait! there’s more… you may wish to check more cool features anytime visiting its PRO version here.

    http://themepalace.com/downloads/wen-associate-pro/

    Have a nice day!

    Regards
    CHEERS!!!

    #20552

    lvoyagent
    Participant

    Bonjour,

    Combien de temps dois-je attendre après mon paiement?

    J’attend ma clé de licence mais toujours rien

    #20610

    wensolutions
    Keymaster

    @lvoyagent, kindly write your email with detail to info[at]themepalace.com for queries related to sales or refund.

    Thank you

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.